Aktiiviset liikkujat toivovat löytävänsä laadukkaita urheilutuotteita mahdollisimman edulliseen hintaan. Tämä artikkeli tarjoaa hyviä vinkkejä edullisten, mutta laadukkaiden urheilutuotelöytöjen tekemiseen.

Suosi verkkokauppojen alennusmyyntejä

Verkkokauppojen alennusmyynneissä voit tehdä hyviä löytöjä, joten niitä kannattaa suosia. Nykyisin verkkokaupat järjestävät alennusmyyntejä ympäri vuoden, joten löytöjä voi tehdä, vaikkei olisikaan perinteinen aleaika. Verkkokaupoissa hintojen vertailu on helppoa ja näppärät hakukoneet auttavat sinua löytämään juuri haluamasi tuotteet. Urheiluvaatteiden osalta sovittaminen tapahtuu näppärästi kotona ilman tarvetta jonottaa sovitushuoneeseen.

Verkkokauppoja käyttämällä säästät aikaa ja vaivaa. Tämä puolestaan antaa sinulle mahdollisuuden käyttää säästyneen ajan urheiluun tai vaikkapa lisäansioiden ansaitsemiseen, jolloin sinulla on jälleen entistä enemmän rahaa ostaa uusia urheilutuotteita.

Verkkokaupoissa kannattaa myös suosia mahdollisuutta lukea toisten käyttäjien käyttökokemuksista. Näin saat paremman kuvan tuotteiden laadusta ja siitä, kuinka ostotapahtuma on verkkokaupan kanssa sujunut.

Jos haluat lukea verkkokaupan ulkopuolelta tulevia asiakaspalautteita, on Trustpilot hyvä valinta. Esimerkiksi urheiluvaatteitakin myyvä Boozt.com on saanut Trustpilotissa tällä hetkellä noin 200 000 arvostelua. Sen saama yleisarviointi on erinomainen ja tähtiä se on saanut 4,5/5. 80% liikkeen asiakkaista on sitä mieltä, että Boozt ansaitsee erinomaisen arvosanan. 13% asiakkaista on antanut sille hyvän arvosanan, 3% keskitasoisen arvosanan, 2% välttävän arvosanan ja 3% huonon arvosanan. Esimerkiksi yrityksen nopeaa toimitusta ja selkeitä palautusohjeita on kehuttu, samoin liikkeessä myytävien tuotteiden korkeaa laatua.

Hyödynnä kirpputorien tarjonta

Hyviä urheilutuotteita voi löytää edullisesti myös kirpputoreilta – etenkin lapsille. Laadukkaat tuotteet kestävät yleensä hyvin käyttöä, etenkin, jos tuotteista on pidetty hyvää huolta. Monesti laadukas tuote on käytettynäkin parempi valinta kuin uusi halpistuote. Toki käytetyn tuotteen kohdalla kannattaa aina tarkistaa tuotteen kunto erityisen tarkasti.

Kirpputorien kohdalla kannattaa muistaa myös, että myymällä omat hyväkuntoiset urheilutuotteet eteenpäin silloin, kun et itse enää niitä tarvitse, voit ansaita rahaa uusia ostoksiasi varten. Etenkin lapsilta jää paljon urheilutarvikkeita pieneksi, joten niitä kannattaa myydä, jotta saa hankittua uusia tilalle. Näin lapsella on koko ajan käytössään sopivat urheiluvaatteet ja -tarvikkeet, eikä niihin ole sidottu suurta rahamäärää.